X
MENU

Lessen

De lessen
Dag Tijdstip Activiteit
Maandag 17:45 - 18:45 Polekids
Maandag 18:45 - 19:45 Gemengde les, alle niveaus
Donderdag 18:00 - 19:00 Pole Beginners
Donderdag 19:00 - 20:00 Pole Intermediate
Donderdag 20:00 - 21:00 Pole Advanced
Zaterdag 11:00 - 12:00 Vrij trainen
Zaterdag 12:00 - 13:00 Vrij trainen
Beginners

In deze lessen leer je de basis van het paaldansen. We gaan aan de slag met verschillende draaien, klimmen en zitten in de paal en uiteindelijk ondersteboven de paal in. Je werkt aan je conditie en bouwt kracht op om uiteindelijk verder te kunnen.


Intermediate

Als je de basis goed beheerst kan je doorstromen naar intermediate. Hier leer je nog meer draaien, moeilijkere moves, variaties en combinaties in de paal.

Advanced

Deze les is voor iedereen die nog een stap verder wil gaan. Je leert nog meer tricks, combinaties en drops. Het gaat niet meer alleen om de move zelf maar ook de manier waarop je erin komt en hoe je hem netjes kan gaan combineren met de volgende.

Polekids

Is je kind gek op klimmen, klauteren en dansen? Probeer dan eens een les Polekids! Op een leuke en speelse wijze leren ze verschillende technieken in en om de paal. Er word gewerkt aan kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. De minimale leeftijd voor Polekids is 8 jaar!

Vrij trainen

Deze les is bedoeld om zelf aan de slag te gaan met tricks en combinaties die je in de les hebt geleerd, niet voor het uitproberen en/of leren van nieuwe moves. Natuurlijk met hulp en begeleiding van de instructrice. Ook kun je dit uurtje gebruiken om een choreografie in elkaar te zetten en te oefenen of te trainen voor een wedstrijd.

Wat heb je nodig:
  • sportkleding: korte broek en shirtje zonder mouwen, evt. lange broek en trui/vest voor tijdens de warming up
  • flesje water
  • handdoek

Voor je eigen veiligheid (en die van anderen) vragen wij om van te voren geen bodylotion, crèmes of olie te gebruiken. Dit zorgt voor gladheid waardoor je je grip verliest.

Ook sieraden zoals ringen, armbanden en kettingen graag uitdoen voor de les.Priveles

Lukt het niet om op de vaste tijden te lessen? Vind je groepslessen nog iets te spannend of wil je graag de volledige aandacht van de instructrice. Wij bieden ook privelessen aan.

Tijdens een priveles wordt het tempo van de les helemaal aan jouw niveau aangepast en word er gewerkt aan dingen die jij graag wilt leren. De priveles word in overeenstemming met de instructrice ingepland op een tijdstip naar wens.Workshops

Op zoek naar een leuke workshop voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of bedrijfsuitje? Het is allemaal mogelijk! Tijdens de paaldansworkshop maak je op een leuke manier kennis met deze mooie sport.

Na afloop kun je nog even nakletsen, een drankje doen en natuurlijk maken we een leuke groepsfoto!

Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

Contact
Linda van Geldorp
Volg Meraki op Instagram