X
MENU

Lessen

De lessen
Dag Tijdstip Activiteit
Maandag 18:30 - 19:30 Choreo
Maandag 19:30 - 20:30 Paaldansen, alle niveaus
Maandag 20:30 - 21:30 Stretch
Woensdag 19:30 - 20:30 Paaldansen Beginners
Donderdag 18:30 - 19:30 Paaldansen Beginners
Donderdag 19:30 - 20:30 Paaldansen Intermediate 1
Donderdag 20:30 - 21:30 Paaldansen Intermediate 2
Zaterdag 11:00 - 12:00 Pole conditioning
Zaterdag 12:00 - 13:00 Vrije training
Beginners

In deze lessen leer je de basis van het paaldansen. We gaan aan de slag met verschillende draaien, klimmen en zitten in de paal en uiteindelijk ondersteboven de paal in. Je werkt aan je conditie en bouwt kracht op om uiteindelijk verder te kunnen.


Intermediate 1

Heb je de basis onder de knie? Gaat klimmen en een invert goed? Dan kun je doorstromen naar intermediate 1. In deze les gaan we meer werken aan inverted tricks (ondersteboven in de paal), maar ook leer je verschillende draaien, poses en combinaties.

Intermediate 2

Meer uitdaging nodig? Dan ben je welkom om aan deze les mee te doen! In deze les besteden we meer aandacht aan zwaardere en/of lenigere tricks zoals oa handsprings, shouldermounts, diverse splits en backbends, maar ook moeilijkere en langere combinaties in de paal.

Stretch

Wil je je jade nog platter krijgen, eindelijk die cocoon kunnen, of gewoon werken aan je algemene lenigheid? Doe dan mee met de stretchles. Iedere les focussen we op een ander doel: front splits, middle splits en/of backbends. Geschikt voor alle niveaus.

Choreo

In deze les gaan we aan de slag met een choreo in en om de paal. De les is geschikt voor elk niveau, maar zorg wel dat je de basis van het paaldansen beheerst.

Pole conditioning

Paaldansen vereist veel kracht. In de lessen bouw je natuurlijk al veel op, maar wil je je krachtraining bijhouden of verbeteren, dan is deze les perfect voor je. Hier gaan we aan het werk met paaldans-gerelateerde krachtoefeningen voor het hele lichaam. Met en zonder paal! Geen ervaring vereist!

Vrij trainen

Deze les is bedoeld om zelf aan de slag te gaan met tricks en combinaties die je in de les hebt geleerd, niet voor het uitproberen en/of leren van nieuwe moves. Natuurlijk met hulp en begeleiding van de instructrice. Ook kun je dit uurtje gebruiken om een choreografie in elkaar te zetten en te oefenen of te trainen voor een wedstrijd.

Wat heb je nodig:
  • sportkleding: korte broek en shirtje zonder mouwen, evt. lange broek en trui/vest voor tijdens de warming up
  • flesje water
  • handdoek

Voor je eigen veiligheid (en die van anderen) vragen wij om van te voren geen bodylotion, crèmes of olie te gebruiken. Dit zorgt voor gladheid waardoor je je grip verliest.

Ook sieraden zoals ringen, armbanden en kettingen graag uitdoen voor de les.Priveles

Lukt het niet om op de vaste tijden te lessen? Vind je groepslessen nog iets te spannend of wil je graag de volledige aandacht van de instructrice. Wij bieden ook privelessen aan.

Tijdens een priveles wordt het tempo van de les helemaal aan jouw niveau aangepast en word er gewerkt aan dingen die jij graag wilt leren. De priveles word in overeenstemming met de instructrice ingepland op een tijdstip naar wens.Workshops

Op zoek naar een leuke workshop voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of bedrijfsuitje? Het is allemaal mogelijk! Tijdens de paaldansworkshop maak je op een leuke manier kennis met deze mooie sport.

Na afloop kun je nog even nakletsen, een drankje doen en natuurlijk maken we een leuke groepsfoto!

Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

Contact
Linda van Geldorp
Volg Meraki op Instagram
-